Help please apakah lendir atau keputihan

Hye. Pagi tadi sy nak kencing then keluar cecair meleleh tepi kelengkang sy. Bukan putih jernih tetapi macam putih susu camtu. Nk cakap pekat tak pekat sngat. Tpi keluar agak panas. Tu air apa ya ? Keputihan biasa atau tanda awal bersalin. Help please sy confius #firstmom #bantusharing #firstbaby

5 Các câu trả lời

Awakkkk! Saya dah pergi hosptal rupanya leaking ketuban cuba awak pergi hosptal check kkdg ketuban bercampur keputihan. Hritu saya biar jela kan sbb org cakap maybe keputihan tgk2 ketuban bacaan smpai dah 3 hm sbb buat taktau jela kan 😭 alhmdulillah saya dah selamat bersalin.

2y trước

Haaa kalau ketuban scan okay xpela. Kalau macam ketuban scan dh kurg kena pergi. Saya pergi hosp nakkepastian dia cakap ketuban dah leaking smpai bacaan pun dah rendah sgt

𝐬𝐚𝐦𝐚 𝐥𝐚 𝐬𝐲 𝐩𝐮𝐧. .𝐬𝐲 𝐬𝐤𝐫𝐠 37𝐰𝐞𝐞𝐤𝐬. .𝐬𝐲 𝐩𝐚𝐤𝐚𝐢 𝐩𝐚𝐧𝐭𝐲𝐥𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐣𝐞.

Tu keputihan sis 😊 kalau bergerak terlalu aktif pun kadang ada je dia keluar meleleh je kat kelengkang.

2y trước

Yeke. Haa risau saya. Sbb pikir nk pegi hospital tapi takde tanda2 lagi. Sy 35w 3d.. baby pun aktif lagi tendang. Thanks ya sudi jawab

Sama macam saya . Meleleh2 kan masa bangun . Saya pun confius 😅

2y trước

keputihan tu,sy pun mgalaminya skg,tggu hari ni paksa guna pet, sbb BLM smpt ke tandas biasa terkencing dlm seluar..pnt tukar2 seluar dlm..paksa guna pet la.

keputihan Tu kalau kaler putih Susu n Cair..

2y trước

ya memg setiap Hari Akan keluar.. waktu Kita active Dan Lepas Kita bangun Dari tidow.. Kalau keputihan melampau boleh inform nurse terus, utk amik sample..