Gerakan baby

Hye nk tnye..mcm mne mammy kira gerakan baby yea? Sbb sye konfius pon ada mcm mne nk kira..

4 Các câu trả lời

dah sis..biler saya makan baby ada rse gerak..lps tu die mcm tidur..takpe kan sis? dah pegi check hospital smlm..smpi je dekat hospital berombak2 perut sya..

Kalau pergerakkan baby slow, awak tanda je.. saya pun mcmtu hritu, time nak kira dia slow je. Lps 3 hari mcmtu, dia aktif balik siang & mlm.

nurse ade ajar tak?

nurse dah ajar ke?

2y trước

awak puasa ke? kalau macam sy baby gerak slow ke baby tak gerak ke, sy pujuk baby. minum air sejuk, makan coklat, baring mengiring kiri kanan, cucuk perut.