Alahan

Hye nk tnya mommy2.. sy dah 12week...tp alahan masih sama...ssh nk mkn nasi..skrg kbykn mkn buah n biskut...mkn xboleh yg ada rempah..bwang...?kdang mkn nasi tlur kicap je ..asal hilang lpar...susu mmng xle msok..sakit bdan xya ckp la..tiap mlm sblm tdur encik suami la yg tolong urut..bru bole tdur nyenyak...n 1 lg..kerap buang air kecil..pastu sikit2 plak tu..? agak2 brp week akn hilang smua alahan ni..

5 Các câu trả lời

That's normal dear. Ade org kdg smpai 3rd trimester xhilang2 alahan.