batuk2

Hye nak tnye. Sy baru preggy 5weeks tp batuk2 teruk skrg x bhya ke pd kandungan? Nk mkn ubat batuk x bole kan. Ada ape2 petua or ubat yg bole dimkn x. Tq #1sttimepreggy #6yrsttc #alhamdulillah

3 Các câu trả lời

Hai..sama la sis..sy smpai 2 bulan baru ok batuk..ad pg klinik tp dr tk bg mkn ubat batuk..macam2 petua cuba..last minum lemon suam campur madu..sy mnum 2 kali sehari..alhamdulillah batuk sy da ok

5mo trước

Kalau berkesan saya nak cuba la…sbb saya dri mula2 saya tau saya preg dlm 5 weeks camtu..sampai sekarng batuk saya kejap ok kejap tak…kadang makan ubat dri klinik pun x berkesan…minum air masak batuk hilang sekejap dlm dua tiga hari..nnti dia akan batuk balik…sampai sya muntah2 sbb lepas makan …kadng sampai sakit perut sbb batuk😭