Makan durian 8weeks ?

Hye nak tanya, saya baru masuk 8w tapi boleh ke makan seulas dua durian ? Sebab terliur betul tgok durian sebab saya hantu durian 🥹 ada baca durian panas boleh buat gugur

19 Các câu trả lời

saya 5week makan durian Alhamdulillah tiada apa2.. boleh ja mkn tp jgn bnyak janji hilang kan rasa teringin tu jd la

Boleh makan , tp beragaklah . Utk rasa tu seulas , 2 ulas okay je . Ikut bdn .

makan utk hilang liur blh je. jgn pulak p mkn sebiji durian. nayaa

Makan seulas 2 je. Nanti lepas makan minum air banyak banyak yaaa

saya pun hantu durian sis , saya makan 1-2biji untuk merasa ..

Saya prnah 5w and 6w makan durian.. tp x bnyak la 2-3 ketul je

Makan je buat ubat mengidam. Tapi jangan byk ye sis.

Durian ni panas,,sy xrecomend

makan seulas dua je