37 Weeks

Hye mumy semua... Nak tnye kat sini ade tak yg lahir 37 week bby.. 1st pregnant... Sy dah 37 week.. Nerves ade... Xsabar pun ade.. Due 9/10..

114 Các câu trả lời

Due kita sma lah 😊 1st pregnant perasaan nerves menunggu hari 🥴😂

Sy 38mggu 3hri..msih lum ad tnda2 lg.. Cm mlm2 asyk kontraksi biasa..

3y trước

Alhmdulillah sy dh slmt bsalin 38mggu 5hri

saya first pregnancy lahir 37w. ketuban pecah. Alhamdulillah baby sihat.

Sama la bulan 10...sy due 16/10...x sabar jugak nk cium bau baby... 😍

Sy ank 1 = 26week(twins) No 2 = 34week No 3 = 36week No 4. = 37week

Semoga dipermudahkan. Sebaiknya tunggu baby cukup 38w ke atas. 37w tu ngam2.

5y trước

Aminn....

saya dah 37 w 5 d dah tapi tak de tanda ii bersalin langsung em 😔

saya nk tnya normal ke 37weeks 3hri belum keluar ap2 tnda bersalin?

saya dulu 39 weeks. .awal sehari dari due date 18/02. .syukur baby selamat

Ntah bila nk kuar... 1st baby.. 37weeks3day...due 1/5

4y trước

Tq ☺️