pregnant dlm jarak yg dkt..

Hye mummy2..smua blh tak sy nk dpt kn pndpat @ komen2 yg murni...utk positifkan diri sy...

7 Các câu trả lời

Tapi ini kelahiran yg kali ke3..anak pertama dan kdua juga secara pembedahan..sy tkot sgt2 dan fzkal n mental sy xkuat...bnyk dr pembacaan yg sy google smua beriso...anak kdua alhamdulillah perancang keluarga(injection) bejaya..tp kali ni sy amek pil xberjaya..mummy2 smua bantulah saya..hurm..

Alhamdulillah rezeki allah nk bg sis... Sy pn ank rapat2 1thun2bulan dh ada adk bru... Semuanya lelaki... Xperlu sedih atau hiraukn apa org lain nk kata...setiap ank tu kn membawa rezeki msg2... So hargai rezeki yg sis dpt...

5y trước

Risiko mmg ada sis...tp nk buat mcmmn kn dh terbabas...sis xpki perancang ke?? Bhy gk klu operate dekat2 ni...tp nk buat cmne dh rezeki sis... Jg je diri sebaik mungkin...

Syukur alhamdulillah sis... Allah bg sis rezeki anak dgn mudah... Org lain yg nk anak bertahun2 msh blm dikurniakan rezeki zuriat... Stiap anak adlh pembawa rezeki kpd ibu bapanya...

Rezeki tu. Takpe asalkan hidup baik baik. Jaga diri jaga family. Anak anak membesar ada kawan.

1st baby 1thn 4bulan. Saya da pregnant 2nd baby. Skrg da nak masuk 6bulan kandungan. Ok je..

5y trước

Bby first normal @ ceaser ya...

Rezeki sis. Nanti anak2 InsyaAllah rapat. Anak sulong lebih cepat matang

Alhamdulillah rezeki sis...bykkn berdoa semoga dipermudahkan urusan...