Kongsi cara mengubati batuk & selesema

Hye mummy2 yg tgh pregnant. Boleh shre tak cra nak mengubati batuk & selesema. Sbb sya dh msuk 2 minggu blom sembuh2 lgi. Dah pergi klinik luar doktor bagi ubt btuk & selesema yg utk ibu pregnant. Msa prgi klinik kerajaan pula,doktor kat sna tak nak bgi ubt sbb tgh pregnant. Tpi smpai skrang msih juga blom sembuh.

1 Trả lời

Sy try sapu air ibu kunyit yg ditumbuk kt dahi dan ats btg hidung ntuk ubt selsema..tiap2 mlm..batuk plk sy perahkan limau nipis dlm sesudu kapur makan tu then sapu kt area leher..kurang la sikit batuk nya..kumur dgn listerine slalu..minum air masak byk2 jgk..

5y trước

Ok sis sya akan try...tq