czer delivery

hye mummy2 semua..sy telah selamat melahirkan seorang putera anugerah terindah kami kurniaan dri NYA pada 15.5.2020 pada jam 12.26 tgh hari Secara czer..Ade ke mummy dlm ni kongsi tarikh keramat sma dgn BBY Saya juga..pada bakal2 mummy sy doakan dipermudahkan process bersalin.pada yg ikhtiar untuk Hamil sy pon doakan semoga Ade rezeki..selagi Kita Ade Rahim..selagi itu seorang perempuan boleh pregnant..tq semua

1 Trả lời

Alhamdulillah mommy💕 semoga mommy dan baby sihat sejahtera hendaknya amin😊