Preggy 34w4d

Hye mummy2 semua ,, mmg beza ke kalau preggy bby girl n boy bentuk perut nye ?? Saya masa preggy bby boy perut saye bulat n pusat pon tak tersembul ? tapi kali nie perut agak nmpk kebawah kosong atas n pusat tersembul ,, 2kali scan swasta doc ckp bby girl ? mmg gituuu ke ??

2 Các câu trả lời

Sye pn first pregy boy.. Sme mcm sis.. Perut nye bsr dan pusat x terkluar.. Second ni.. Pusat trkeluar.. Scan pn doc ckp bby gurl.. Alhamdulillah klau btol.. Dpt sepasang daa.. ❤️

Sya skrg nak masuk 8 bulan pregy ank yg ke4..tak pernah plak pusat tersembul..mmg jenis pusat rata kot.😆🤭...ank no 1 ngan 2 boy...yg ke3 girl..yg ke4 ni dah 3 kali scan girl2..