???#
@

Hye mummy yg prggy ni..nk tyala klo diberi pilihan yg mn mmy akn pilih samada brsalin normal/czer..Selepas dgr dri doc ape risiko brsalin antra 2 ni?

1 Trả lời

Normal.Dri ank no 1-3 semua normal..Ya,mmg agk 'terseksa' kena layan contraction tapi penjagaan masa berpantang x sesulit czer.Sbb luka czer kena dijaga rapi( x bleh kena air) supaya x terbuka dan cepat sembuh..Luka jahitan normal dalam 2 minggu biasanya dah ok.ini hanya skdr pndpt melalui pengalaman😊