Hi mommies..bila ye boleh buat detail scan..berapa harga untuk detail scan ye?

15 Các câu trả lời

Details scan better buat awl starting from 20 weeks and above. Sebab based on what doctor tu ckp, lagi awl buat, lagi awl boleh detect any problems or abnormalities dekat baby. So if dah masuk 20 weeks, boleh call klinik untuk confirmkan n buat appointment. I buat last month dekat sonovision kelana jaya, sekali dengan 5D + gender baby. Rm208.

detail scan disarankan buat masa 18-24 minggu, max 28 minggu. saya haritu buat masa 21 minggu di poliklinik az zaara detail scan + 5d (27 minggu) total rm 140 ☺️

4y trước

dekat ampang. ig @poliklinik_azzaara

saya buat 24w kt klinik myfamily by sonoworld kt ukay bistaria. rm150. klau skali dgn 3d4d5d rm180. sonographer bagus.

sy bt hospital time checkup syuko free hahaahh siap dpt gmbo .yg pntg ank ku shtt sempurna sift alhmdulilh

detail scan boleh buat semasa kandungan usia 27mggu harga sekarang saya x pasti sebab saya buat tahun 2019

saya buat kat taman suria,yg ada klinik suria tu murah sana rm35 saja scan masuk 4bulan..😊

Sy buat 24w kt poliklinik ken rimba shah alam. RM150 je detail + 3d4d5d. Gambar cantik..

saya buat details scan masa 23week di klinik siti putrajaya.. kos Rm180.

sy buat detail scan masa 25week...dkt klinik prmer lembah sireh Rm165

25w, RM180 package details scan + 3D 4D 5D.