Hye Mummy..

Hye Mummy semua.. Blh tak share, macam mana nak turun kan berat badan masa pregnant?

7 Các câu trả lời

Saya pn sama. Tp doktor x suruh. Cuma.berat badan makin naik. Risau bby makin besar. Ada tips x?

Cuba minum rolled oat.. Sgt bagus turunkan berat semasa hamil. Minum bila perlu

Emm😅😅✌doc suh sis turunkn berat bdn ke ek?? Ms preggy ni?? 😅😅😅😅

Knpe sis nak turun berat badan mse pregnant sis?. Doktor suuh ke.?

Sy pn doktor sruh trun kn berat bdn.. da trlebih 2kg

Mkn beras perang sis

Iyee sis

5y trước

Oo..pestime dgr doc suh turunkn berat bdn..tu yg tnye n knpiuse..hehe😅✌mg d pmudahkn segala urusan sis..aamiin..