Ibu bekerja

Hye moms…saya baru berhenti kerja atas sebab anak tiada pengasuh. Saya ni bukan senang nak ambik pengasuh lagi-lagi bila dah banyak kes dera anak-anak ni. Tapi saya kena tetap bekerja atas tuntutan sara hidup dan macam-macam lagi komitmen lain. Boleh sugestkan tak tempat kerja yang ada tempat asuhan kanak-kanak sama ada berdekatan atau dalam bangunan yg sama? Sya sangat2 menghargai jawapan korang. Saya kalau boleh nak ada masa curi-curi atau time rehat untuk bf anak n tengok dia okay tak. #firstbaby #firstmom #seriusnanya #ingintahu

1 Trả lời

Kerja di taska, puan. Sambil jaga anak orang, boleh asuh anak sendiri juga.

2y trước

betul tapi bukan Senang nak dpt taska yg allow bawa anak sendiri, saya dh try banyak tempat tapi tak dpt. ada suggestions tak taska mana yg ambik mcm tu