lewat haid sudah 19 hari

Hye mom's2..d sni sya mau tnya..sya sda lewat haid 19 hri dan hari ne sya rasa mual2 dan rasa ingin muntah tp bila muntah,xda apa2 yg keluar..hnya air liur sja..adakah yg prnah rasa mcm yg sya rasa skrg ne..air liur sya tiba2 menjadi bnyk d dlm mulut dan bila d kasi ludah x smpai 1 minit,bnyk sda blik d dlm mulut..makan pun mcm x selera..x psti,ne sakit biasa atau apa??

1 Trả lời

Sdh try pregnant test ke ?

5y trước

Tggu hbis ne bln dlu..klau hbis ne bln dan haid blm jga dtg2 bru try..prtma kli sya try cek upt time bru 2 week lewat haid..tp masih negatif time tu..cek ke 2 kli nti bln depan laa..