Xde Selera Makan

Hye momny.. Nk tnya.. Mcm mne ye nk atasi xde selera nk mkn.. Pdhl klo mkn.. Nsi tu dh sikit.. Tp bila mkn.. Merinding bulu roma dek tnk terima mknn.. Pstu sy ni ade gastrik.. Selalu muntah keluar cam asid gitu.. Pedih tekak smpai.. Bila mlm plk..xblh tdo.. Kul 8/9am baru tido.. ??

4 Các câu trả lời

Takpe awak try and error mana yang boleh.. snek yg berkhasiat boleh atau makan oat ke? minum susu jangan lupa ya.. saya dulu byk makan sup campur jee

same mcm sy, sy mkn buah epal n roti utk sarapan yg pntg mkn sikit2 tp kerap,mkn je ape yg blh kite mkn.Alhamdulillah gastrik mkin ok

sy amal makan sayur dan lauk dan buah shja..tak ambil nasi..mgkin sis blh cuba mcm tuu..

Sis blh cuba jus mamariam..sy masa alahan amal jus tu alhamdulillah gastrik ok