rasa ngilu di kemaluan..

hye mommy,sy dah 36weeks,kenapa ada rasa ngilu2 ya dekat kemaluan kita tu?ada yg mcm sy tak?

7 Các câu trả lời

saya dr trimister ke 2 dh rasa mcm tu.. kadang tulang pelvis tu sampai meletup..bila tnya doktor depa ckp haa nk bukak jln dh tu.. oii risau branak awai ka apa ni... ngilu2 ni masa masuk trimister 3...tp kebanyakkan ckp lps brsalin normal balik..

sma sis, sy pun 36 minggu, ngilu dekt kemaluan dan perut pun asyik mngeras. gerakan baby ngilu sngat dn trkdng ikut la juga dekat kemaluan tu ngiluu dn terasa berat

Mungkin rambut bayi tu usik2 di situ. 🥰

dh ada tanda" nk bukak jalan

rambut baby tu usik2 situ

1y trước

Bukan baby dok dlam air ketuban ka ? Mcm mna kita boleh rasa rmbut dia plak 🤣

normal kpla bby dah dkt bawah