Sakit perut ,muntah kosong,cirit birit

Hye mommy,saya nk tnye normal ke saya sakit perut rase senakkkkk sangattt,lepastu cirit birit,muntahhh kosongggg.seharian lawan sakitt...sbb mlm tu saya mkn colek pelamm😭😭baru13 weeks

2 Các câu trả lời

kalau muntah sahaja normal untuk mengandung tapi cirit birit tu bahaya sis. Saya baru kena minggu lepas. muntah dan cirit birit. makan je muntah and sakit perut. kena masuk wad sebb dehydrated sngt doctor diagnosed food poisoning. better pergi check sis

klu cirit birit bahaya sis.. trus ke klinik atau hspital..