sapu minyak angin

hye mommys sekalian , boleh ke sapu apa apa minyak angin dekat perut ye ? skrg ni perutt mintak minyak angin je sbb perut acap kali tak selesa tiap kali nk tidur . sapu minyak angin baru lah lena tidur ni .. 6 month preggy

18 Các câu trả lời

Sy guna minyak yuye, sapu kat blakang badan n tepi perut,😊

spu dekat blakang n betis je..

Guna minyak tyt tak panas..

Sya dulu takut letak

Tak ada masalah

Sapu tipis²

Sapu bahagian atas sis. Jgn betul2 kt baby. Sian dia panas. 🤣 Sy kalau xtahan sgt mmg sapu minyak kt perut bhgian atas. Mcm xselesa gitu. Nk tdo kne bantal tinggi dah

Saya sapu Dari awal pregnancy. Tapi guna mintak telon baby and minyak yuyi kat bahagian atas abdomen.