strechmark

Hye mommy2 skalian yg dh prnah ada pngalaman atau tak, ada suggestion terbaik n brkesan tak untuk hilangkan strechmark? Dh pakai sbotol Garden Of Eden Jojo E tu tak nmpk effect lg.. klu sapu apa2 losyen bleh ke? Losyen vaseline hijau, tp dia ada bau wangi. Takpe ke? Tq mommyy ?

4 Các câu trả lời

Sy guna johnson baby oil je pakai tiap pagi dan malam lepas mandi Alhamdulillah now dah 35w takda strechmark...

4y trước

Baby oil yg baby punya tu sis yg biasa je

Saya pakai lotion baby anakku je..hehehe..stkt ni nk msuk 30w perut masih licin lagi..

5y trước

Mmg pakai lps tau je prgnt..sbb baca2 xde kata specific lotion pun. Lagipun kulit kita makin meregang bila perut makin besar. So apa yg penting pastikan kulit lembap je supaya kulit xmerekah atau gatal. Saya plak jenis malas nk cari yg leceh2..so pkai je apa yg senang jumpa.alhamdulillah nampaknya berhasil.

Saya guna skin labs vit e cream. Besttt

5y trước

saya pakai Bio oil.

Cocoa butter dr Palmers?

5y trước

Jalur stretchmarks yang keluar tu warna hitam ke putih awak? Memang tak pakai langsung ke dari awal hamil? Risau pulak kita huhu