Sekadar bertanya

Hye mommy2 semua ..nak tnya trimester ke berapa ye areola puting payudara membesar?

12 Các câu trả lời

ikut hormon juga. ada sestgh puting kecik ataupun tengelam. kena banyk kan buat research dkt google. tp xde masalah pun asalkan masa baby awak dh keluar nnti guna cara penyusuan yg betul okay. ikut panduan

sy dr 1st trim....kena pakai nipple cream baru ok..kalau tak mmg gatal2 n terkopek2 kulit area tu...

sy masuk tri 2, areola jdi gelap da, hitam gitu. saiz besar skit je. ketara perubahan warna

Saya pertama dah mula besar. Saya pun terkejut dengan perubahan sendiri.

sy pertama. awal2 dh nmpak. trimster ke 2 dh keluar susu.

pertama dah nampak prubahan

sy pertama

Sy 2nd trimster

Saya trimester 1

sy dlu kdua