Alahan Teruk

Hye Mommy² ada tengah preggy ke sekarang and punya alahan mabuk preggy yang teruk macam saya...da sebulan lebih melepek kat rumah...layan lesu lemah badan , dengan angin lagi and setiap malam mesti muntah ....

1 Trả lời

Sy berkerja. Nak tak nak kena kuat jugak. Walaupun alahan mabuk. Bila dekat rumah semua sakit. Dgn pagi muntah malam pun sama. Anak pun tgh lasak sorg lagi tu. Puan nk tak nak kena kuat. Cuba lawan ye.

4y trước

terima kasih sis...semoga dipermudahkan urusan sis juga ye..