czer@normal

hye mommy sy nk tanya cmne nk elak brnk czer ye..mksd sy klo blh nk bersalin normal

1 Trả lời

Insha Allah doa byk2 supaya dipermudahkan segalanya. Mmg awak nk beranak normal tp ikut juga situasi baby waktu tu. Kadang2 air ketuban dah pecah beberapa jam, tp jalan x buka byk, baby da stress kt dlm, nk x nk terpaksa juga czer nk selamatkan baby. X pe awak normal ke czer ke, janji baby awak kuar dgn selamat. Itu yg penting. Kalau pergi hospital kerajaan, dorg mmg akan push untuk normal, unless situasi membahayakan mmg akan czer.