Air liur baby

Hye mommy sume..nak tanya.. ank sy sejak 4 bulan smpai skrg 10 bulan..air liur dia meleleh je.. kdg2 bru je mndi , lps 2 jam ..dh basah lecun baju dy 😂 org tua2 ckp sbb kita mgidam msa preg tp xsempat mkn.. tp xmjadi pun ptua bg rasa sikit tu.. xtahu kenapa.. kdg2 main agkat2 dy.. air liur dia menitik kena muka ibu ni haa.. 😂😂 ad sape2 tahu x kenapa

3 Các câu trả lời

Ke bayi nak tumbuh gigi sis? Kalau nak tumbuh gigi pun mnitik2 juga air liur #TAPactiveusers #TAPSupermoms

4y trước

tula..kdg2 termasuk dlm mlut bila main timang2 ngn dy 😂

tu sbb nk tumbuh gigi.

4y trước

skrg umur dh 1 tahun 2 bulan..ad 4batang gg.. tp tetap ad meleleh air liur dy 😂

bby nk tumbuh gigi kot

4y trước

skrg dh umur 1 thun 2 bulan ad 4 btg.. still meleleh air liur dy..huhu