ibu hamil

Hye mommy semua..sye dah 29w,sye rse bwah sye tu mcm sakit,knpe ea..cm kt tmpt klua bby tu mengembang,dan saye rase semkin mengah.buat kje skit msti nk duduk..baby alhamdulillah aktif,ni bby ketiga.sblm2 ni x pnh rse cm ni...ade ke mommy2 mcm sye..

1 Trả lời

Mybe baby sis dh ddok ditmpt dy kot...i mean kple dy dh ready kt bwh, brsaba la ye sis, sbb memg akn trase cpt penat and mengah...lgi2 bile dh nk msok 30 week keats lgi mengah dibuatnye, 🤭 sabo ye...sya 33 week ni pon jln dh xlrat, brdiri lame cpt pent ddok lame sgt pon xbole...😅😅