kencing berdarah

hye mommy semua... sy nk tnya siapa pnh ada mslah mcm sy... kencing berdarah... skg ne sy dh 18 minggu n risau sgt.. doc sarankan bt ultrasound... so nk kongsi mslah dgn mommy kt sini mna tau ada yg mcm sy ne.. tq

4 Các câu trả lời

Kencing kotor tu sis sy pernah kene dulu,, better pg klinik nt dr bg ubt air bancuh gan antibiotik baru hilang sis klu x memg kencing berdarah je

Sis kurang mnum air puti ..bnyak mnum air puti sis...nati kalu teruk sis bhaya untk gandungan sis bole branak prem tu

Hurm..sis ada kurang minum air kosg x?

Up