Kandungan 1 VS 2

Hye mommy sekalian. Sepa sini semasa megandung anak pertama perutt cepat ketara biar kandungan bru msuk 3 bulan tpi dha mcm 5bulan lebih kandungan tu dan anak pertama sya czer.. skng sya mgandung anak ke dua dan kandungan skng dha msuk 5 bulan tpi perut tetap leper x mcm anak ptama kadang risau jga sbb perut lgsung x mbesar. Kalau dha baring perutt buncit je leper lgsung xda bongol pun.. #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

In shaa Allah okay je tu. Kalau betul2 risau, try scan dkt swasta ye