Alahan berkurangan

Hye mommy . Saya sekarang pregnant 10w + ,, saya perasan alahan saya tetiba bekurang.. takde mual mutah.. normal ke macam tu.. cuma sekarang perut saya kerap lapa, pedih ulu hati & rasa berangin sikit.. risau la bila tiba2 alahan hilang

5 Các câu trả lời

normal kot sis. sbb sya cmtu jugak. first week smpai 6week jer. pastu hilang. cuma skrg selalu sakit perut. masuk angin. pedih ulu hati. mungkin xleh lapa sngt. x leh knyang sngt. tpi loya² tu kdg² ada jugak.

Normal. Kalau dh pedih ulu hati makan kena on time.. jgn makan kenyang sgt dan jgn biarkan perut lapar. Saya pun kena mcm tu. doc nasihatkan makan sikit tapi kerap.

saya mcm tu semua tanda yg Ade tu sama..cume saye tmbh lg 1 ... payudara Masih sakit 🤭

Normal je tiba2 alahan tiada.

normal