Alahan hilang

Hi mmyyyss, esok i masuk 9week. Alahan tiba2 hilang i rasa risau pulak 🥺 is it normal? Tapi before this alahan i tak teruk pon, just mual sikit je. Tapi skrg mcm takde langsung pulak 😔

1 Trả lời

sis u nak risau ape? u expect preggy mommy mmg akan ada alahan sepanjang pregnant ke 🤗 jgn risau k, normal tuu.. mmg kebanyakkan mommy akan hilang alahan time nk msuk second trimester .. alahan ni ada sesetengah mommy, brp minggu je rasa, pastu mmg hilang terus.. 🥰🥰 jgn risau k , enjoy ur pregnancy life 🤍