Due 4/10

Hye mommy , nk mintak doa sume dr mommy2 . Tdi sy dh ditahan wad sbb ad kuar darah sikit . Bile check 1 cm tp dia pny contraction very buat sy nk menangis. Hrp sgt doa dr mommy2 agar sy cpt dprbukekan jalan dan dprmudahkan brsalin . 2 malam tkleh tido sbb contrction . Mohon sume mommy. Hrp blh brsalin dgn mudah dlm mse trcepat.

1 Trả lời

Bnyakkn bca selawat laillahailla anta tu...kalo ada air bca 3x tiup dlm ir minum senafas...inshaAllah cpt jln buka..lps tu sntiasa la selawat spnjg contrction tu..sy dh cuba alhamdulillah berhasil😚

5y trước

Oke sy cuba tq sis