Baby tak begerak

Hye mommy , nak tnya berapa lama masa kita kena tggu erk kalau baby x begerak , saya skrg 28week , selalu nya setiap pagi dlm pukul 8,9 pagi baby akan begerak, tapi harini dah pukul 10 pon xde rasa pegerakan apa2 lg , nak tggu dlu atau bole terus pegi hospital, saya dah try minum air sejuk , tp x rasa jugak , tolong ?

2 Các câu trả lời

Cepat pergi hospital sis. Lagi awal lagi bagus. Nurse kk saya dulu pesan mcm tu. Nanti doc scan boleh check keadaan baby.