kemaluan gatal

hye mommies,sy prgnant 18weeks…haritu ade buat test keputihan then dapat ubat insert..tp keputihan tu ade berkurang,cuma kemaluan sy rasa gatal teramat sangat…ade tips tak nk bg hilang kan rasa gatal ni…rasa tak selesa sangat2 bila gatal2 tu dtg..dah mcm2 cara buat..cuci dgn air garam pon dah buat..tp masih sama..#pleasehelp #bantusharing

23 Các câu trả lời

hi,macan mana ye byat test keputihan tu?

2y trước

kena inform nurse tempat sis checkup yg sis ade keputihan..so nnty akan refer doctor,doctor akn minta buat sample keputihan untuk nk tgok keputihan tu bahaya atau cuma bakteria sahaja.

cuci dgn air dettol..air+dettol.. atau sireh dgn garam batu.

2y trước

oke baik sis,nnty sy cuba☺️

may Allah ease everything for you 😢🤲

2y trước

thank you sis🫰🏻☺️