Sakit celah kangkang kiri sampai rasa sakit nk berjalan

Hi mommies , ada tak yg rasa sakit mcm saya ? Sakit celah kangkang belah kiri je kadang sampai ke peha sakitnya 🥹 nk berjalan, bgun dari duduk sakit mcm lenguh + tegang je 🥹 btw ni pregnancy saya ke 2. Baru 8minggu. #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

saya alamai utk 1st&2nd pregnancy sampai hari bersalin. hilang lepas bersalin. siap package menangis sakit sgt😂😂. sy siap pernah minta ubat dgn doctor supaya sakit tu hilang. doctor ckp xde ubat. kalau ada pon painkiller (paracetomal biasa utk ibu hamil) makan. doctor bagi urut. letak minyak biasa sahaja😵‍💫😵‍💫

8mo trước

i feel you sis 😭😭😭 terima kasih sudi share pengalaman ya 🩷

sy dlu pun mcm tu jgk. lma2 ok blk . sbb ruang pelvis nk terbuka.

8mo trước

oh ye ke..terseksa betul ya 🥹 jalan pun mcm kengkang aje alahai 🥲🥲