scan baby...

Hye mommies... Slalunya scan di klinik swasta brapa ye? Saya scan di klinik kerajaan tak brape clear..

14 Các câu trả lời

Kalau pandai cari blh dpt murah...dkt fb byk je yg buat promosi utk scan yg murah2

awk search nama klinik sonovision scan 2d baru rm28 ,setiap hari khamis😘

4y trước

Detais scan klu elok sebaiknya 22-24w boleh dpt full details scan semua nmpk...klu 24w -28w hanya dpat partial details scan shj...itu based on ap yg sonografer ckap laa...n better details scan buat dlm 2d...tapi mcm utk 3d 4d masa bila2 pown boleh..sebab hanya nk tgok luaran baby shj tujuan utk 3d 4d tu...

Sy baru scan semalam. Untuk tengok gender baby. Kena rm60 2d biasa

4y trước

Aah. Sini rate mmg cmtu dlm 50-60

Die ikut klinik jgk sis. Tmpt sy dpt sekali scan rm50

Poliklinik az-zahra, ampang..very recommend

Klinik pakar wanita biasa i scan Rm100

Untuk tgok jantina seawal 18minggu.

Depends pada klinikkk

Kalau area saya 75 2d

Rm100 mse promosi..