Jantina Baby

Hye mommies,saya nak tanya jika mommies ada pengalaman boleh share betul ke kite boleh percaya pada detail scan baby girl? Saya dah buat detail scan,result kata girl .Kalau diberikan rezeki mmng anak 1st nak boy. Tapi yang penting sihat dan normal kan. Alhamdulillah.TQ for sharing#ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

detail scan antara yg trbaik untuk cek gender baby. InshaAllah klau doktor dah scan and result dah nmpak dan jelas..maka 99 persen ianya betul.