Rasa macam leaking 😌

Hye mommies..now saya 34weeks,tapi dlm sehari dua ni rasa macam ada air dok keluar dari miss v..tengah duduk atas kerusi nak makan tetiba rasa keluar..bila cek mmg air ja,xda keputihan pon..saya jadi seriau sbb anak first haritu kena induce bila cukup 37weeks sbb leaking (air ketuban pecah awal n berkurang)..so apa pendapat mommies semua?terus p hosp?siapa ada experience macam ni jugak?

1 Trả lời

Trus pgi hospital tkut air ketuban skit.. Nnti dia akn tahan wad sbb nk msukkan ubat sbb leaking bahaya jgk

3y trước

amin ya rabbalalamin...tqsm sis ❤️✨