pantang

Hye mommies2.. Ada tak dkt sni msa first bby uolls pntang sndri tnpa bntuan mother or miL.. Hrap somi je uruskan?

19 Các câu trả lời

Sy pantang rumah mak sendiri. Hujung2 tue baru pantang rumah sendiri, husband siapkan makanan semua.

Klu nk hrp suami, pastikn byk ilmu dulu ya.. sb baby fragile.. kne byk hati2 nk hndel baby

Berpantang sendiri dr anak sulung sampai anak ke 4..yg ke 5 ni pun sama jgk nanti

Ya. Sendiri. Tp upah org utk masak utk seminggu ke 2 minggu pertama

Dr anak pertama suami YG uruskan..mak cuma masakkan Dan suami gi ambik

pantang sendiri anak pertama..semua ok

Saya pantang dgn fmy sndiri

Sayaa suami yg uruskn .

Xpernah.. huhuhu