tips early pregnancy scan

hye mommies uguys mesti excited kan bila tahu dah pov pregnant? siapa kat sini yg still early pregnancy? fiza haritu dapat tahu pregnant baru 4w but time tu scan doc cakap tak nampak tapi dah mula risau then terbaca tips untuk mudah nampak time scan “tahan kencing” before pergi scan 🤣 and yahh suprise !! kantung nampak dengan sekali scan je jelas cantik kejadian nampak dia 🤧 so mommies semua bole try tips ni tauu before scan minum air banyak banyak tahan kencing baru g scan kayh 🤪

tips early pregnancy scan
11 Các câu trả lời

seeloknya kencing je dlu sblum masuk tu jgn ditahan better laaa hahahah

2y trước

yes. i sblm betul2 doc nak scan tu i mmg nak kencing. x expect pun nak scan. bila doc ajak scan, dia tau i baru kencing, then nampak jelas je kantung tu. masa tu i 5w.