Czer Tp Pregnant Lgi

Hye mommies.. Sye 1st child czer, n now anak bru 1tahun 7bulan.. Suppose ats nasihat doc an czer kne jarak 2,3tahun.. Ade x same experience mcm sye? Mommy2 yg same experience bsalin normal or czer jgak ye? Agk2, sye kmgkinan bsar leh bsalin normal x? Huhu.. Ade risiko ape2 ke ye?

1 Trả lời

Saya anak pertama czer... Masa no.2 doktor ada tanya nak bersalin normal atau czer... Doktor bagi pilihan... Awalnya saya pilih bersalin normal... Sebab tahu czer ni susah sikit nak jaga kan... Tambahan dah ada anak... Tapi bukan rezeki saya , terpaksa bersalin czer jugak sebab jalan tak bukak...

5y trước

Masa preggy anak 2nd anak pertama umur 1tahun 9bulan...