Alahan

Hye mommies, sy hilang selera makan, nasi tak mahu, makan benda2 lain tak mahu. cuma mampu telan air manis je.. itu pun teh o suam. Sakit kepala, perut masuk angin, cirit birit. perut memulas mulas, sakit dada semua datang bila saya betul2 tak tahan lapar. apa sy harus buat ya? jumpa doc atau layan je alahan sy.. kdg2 sy rasa macam nak putus nyawa bila sakit sampai dekat dada. tambah pula sekarang ni tengah batuk. dalam mulut sentiasa rasa mcm kahak penuh. lepas tu mulalah muntah. Hurmm.. Kdg2 bila fikir balik kenapalah perempuan ni tak serik nak mengandung.. hmmmm.. ?

1 Trả lời

cuba tny nurse, rasenye ade ubat untuk kurangkan alahan...tea o panas suam tu lg sedap klu cicah biskut hup seng...sy klu da mengadap 6 keping pun abis.😄

5y trước

owh...sekarang da bpe weeks? sy batuk2 baru ni, sy mkn strepsil, nurse ckp boleh, sy mkn untuk hilangkan gatal tekak..