SESAK DADA

Kandungan saya baru 8w , mabuk agak teruk . Tak boleh makan nasi jadi sesak dada ni, tp klau makan selain nasi sy jadi lapar mengigil2 . Perut pun rasa tak sedap, bila nak buang air besar keluar sikit je tp perut ni memulas. Mengandung kali ni saya rasa nak nagis. #luahanperasaan

2 Các câu trả lời

mkn sikit2 pn xpaa, tp byk kali. sy second preg rsa dh taknak preg,tp blum ad ank ppuan😌🤣 . elak makanan pedas, dn kopi2 mcm tu.. sy dlu pn xda mkn nasi kecuali nasi2 yg sy mengidam sgt dn rasa nk mkn. sy byk makan buah je.bbrp jam trus keluar balik.. msuk 9w cm tu sy beli ubat veloxin tuk tahan mual/muntah tp kesan dia cuma brtahan dlm 2-3jam je huhu.. Nsb la 12w dh slowly hlg mual muntah tu. Org trauma kat labour,sy traumaa trim1 bab muntah2 ni😌😌😌

4mo trước

Ya wak, sy ni 2nd preg la ni. Rasa taknak preg dh lepas ni 😭😂