air kelapa

Hye mommies, saya first pregnant 6 weeks, bolehkah saya minum air kelapa?

21 Các câu trả lời

Sye 1st pregnant ..Sye minum mse 6 weeks sbb tgk org minum cm sedap je😅😅😅..alhamdulillah ok je..lpas tu sye minum lg mse kandungan 7bln .. Jrang minum air kelapa yg sye slalu cri air tebu ..air tebu sye minum mse 9bln..

klu sy, jgn dulu sbb org kata xelok.. tp ia ikut org.. ada yg boleh, ada yg xboleh. bg sy xboleh.. sbb sy penah abortion dulu sbb suka sgt minum air kelapa masa mula2 mgandung. klu dh 3 bulan/ 12minggu, baby dh besar sikit, mgkn boleh

Air kelapa elok minum dr awal kehamilan lagi. Byk manfaat. Sy xtahu kenapa org kata air kelapa tu tajam. Utk keputihan pon elok minum. Utk kencing manis pon elok minum. Klu mual pun elok minum. Seeloknya minum di awal pagi.

nk minum bole jgn amal kn je mse awl preggy sis . sbb kita xtau rahim kita tu kuat atau x . lg2 ank prtama . sbb kelapa kira tajam . klau da 7bln ke ats ari2 minum pon xd msala sgt elok tok bg bby nk kelua bersih je . 😊

5y trước

amin mudh mudhn

Boleh je sis, tp berpada² jgn berlebihan sbb tkt memudaratkan. Bdn masing², kdg ada yg ok ada yg x ok. In sya allah xde apa. Semoga dipermudahkan 😊

Hye.. Sy mase kandungan seawal 5week lg da mnum air kelapa alhamdulillah kandungan tadew papew..

Saya minum dari awal pregnant smpai skrg .. alhamdulillah okay . Ikut badan masing2 .

Boleh je minum . Boleh google banyak manfaat minum air kelapa

Saya minum jew.. Sb mmg suka air kelapa masa pregnant

Di awal kehamilan kalau boleh sabar dulu sis.