Mggu Lepas Scan Doctor Kata Mcm Nak Period Sbb Rahim Tebal

Hye mommies.. Penah x mommies alami mcm sy? Sy delay period almost 2 weeks.. 1st week sy cek upt - ve.. Tp sy sakit perut mcm sggugut xboleh tahan sy g jumpa doct..doct scan doct ckp xpregnant sbb xnmpk apa².. Doct ade ckp sy rs awk nk period kot sbb nampak rahim awk tebal mcm nk period.. Tp ade nampak telur.. So, doct suruh sy cek upt setiap mggu utk bln ni kalau - ve gk maknanya mmg bln ni sy xperiod sbb hormon.. Td sy cek lepas delay 2 mggu period n result die mcm ni.. Sblm ni confirm nmpk 1 line terang..arini 1 terang 1 kabur.. Ade mommies mcm sy? Doct kata mcm nk period tp at the end pregnant cuma lambat.. Mommies nmpk x yg line kabur tu?

Mggu Lepas Scan Doctor Kata Mcm Nak Period Sbb Rahim Tebal
81 Các câu trả lời

rsanya mcm ada, cuba pergi scan klinik lain, sy dulu test upt sebulan, lps tu msa kandungan 3 bulan bru scan tu pon doc ckp dh nak masuk 4 sbb sy xyakin kata mengandung

setiap org dia lain², macam saya dulu pun macam tu buat upt nampak ada 1 line terang lagi 1 line kabur. pernah jugak buat upt 2 line terang. lest nye esok saya period.

positif da sis..sy lambat 4 hari je..test upt mcm tu jg..gi scan kat klinik dr ckp x nampak pape cuma rahin nampak tebal je..test upt kat klinik positif..skrg da 14 weeks

4y trước

tahniah

Cuba tukar upt lain. Sy pernah guna upt mcm tu keputusan negatif. Tp dlm masa yg sama guna up yg lebih berjenama keputusan positif. Double line sgt clear

kes yg sama mcm sy.. rahim tebal mcm nk period at the end preggy 😎☺️ rahim tebal sbb baby dh lekat.. awal lg mmg scan x nmpk.. sy 4 mnggu bru nmpk..

5y trước

Ya betol after 3 weeks delay baru line jelas baru rs yakin sikit.. Hihi

Tahniah awak! Menebal tu maksud rahim bersedia utk period @ kemungkinan nak pregnant. Conceive lambat ni..normal la tu ovulasi xkan sama setiap cycle.

5y trước

Ya betul alhamdulillah makin jelas dh.. Terima kasih 😍

Rahim menebal mmg sama ad pregnant atau nak period..biasanya kalau awal sgt tak nampak kntung.. sy pn ada tnda2 mcm awk , skrg dah 38 week 😊

4y trước

😂 Mesti ad yg comment post awk tu yg naik balik post ni..

Wahhh alhamdulilah tahniah sis.. Doakn saya pregnant jgk.. Dh 6 hri xdtg2 bulan.. Hmm.. Hrp2 ada baby dlm rahim saya ni..

tahniah sis !! takecare okay. doakan saya lepasnih dpt pregn lagi saya baru keguguran 2bulan yang lepas skrg tgh usaha lg 😋😋😋

Saya mula2 pun was2, lepastu pharmacist kata pun negative, last2 saya beli yang digital. Alhamdulillah betul pregnant