susu ibu mengandung

Hye mommies.. nk tanye, wajib ke kite yg mengandung ambil susu khas ibu mengandung?

2 Các câu trả lời

Susu khas ibu mengandung ada banyak gula. Kene hati2 takut kene gdm. Sy minum susu farm fresh. Mmg bagus doktor pun rekemen

3y trước

lega baca komen awk, sya pon minum farm fresh je, tp kawan kata elok susu khas ibu mngandung, sbb susu biasa x smpai ke baby?. tapi ada org kata susu khas ibu mngandung tinggi gula. tpi klu farm fresh okey baik minum tu je

Tak wajib . Susu kotak biasa tu pun boleh je minum . Janji ada calcium . Atau boleh je ambil 1000mg calcium . Asal kan ada calcium tambahan supaya nanti bila tua tulang awak tak rosak sebab baby dalam perut tu serap calcium dalam badan awak

5y trước

Tq...