HB

Hye Mommies. Nak tnye, HB sy asal check up je mesti bacaan dia rendah. Sy telan maltofer pn same gak. Prnh x korang try guna herba cina? (Air rendaman red date, kurma kering, longan, halba dll) Biasa org ckp milk booster tu. adakah air rendaman tu di anggap teh jugak? #33week

1 Trả lời

Puan kna elakkan ambil ubat bersama air teh atau susu ...jarakkan 2 jam...nanti xde function mkn ubat maltofer tu...sebaiknya ambil ubat ngn minuman bervitamin c..cthnya ngn jus oren ,jambu atau air perahan limau nipis