KEPUTIHAN 29 MGGU

Hye Mommies... Nak tnye, ad x kat cni yg pernah guna ubat ni utk masalah keputihan? Ubat ni ok x... Bahaya x... Maaf sy 1st mom... Sblm ni x pnh keputihan truk... Tp ble ngndung mcm truk... Arini dpt ubat ni dari KK... Sape ad pengalaman tlg share ye... TQ #pleasehelp #firstmom

KEPUTIHAN 29 MGGU
7 Các câu trả lời

Klau tk pkai ubat ni tu yg bahaya, fungal infection sgt bhaya

10mo trước

Takde kene mngene sis. Buat apaa Dr nak prescribe kalau ubat tu brisiko, setiap ubat ada kategori untuk ibu hamil,. Nak jadi mak, kena baca websites/rujuk tempat yg betul. Jgn dengar2 cerita org