KEPUTIHAN 29 MGGU

Hye Mommies... Nak tnye, ad x kat cni yg pernah guna ubat ni utk masalah keputihan? Ubat ni ok x... Bahaya x... Maaf sy 1st mom... Sblm ni x pnh keputihan truk... Tp ble ngndung mcm truk... Arini dpt ubat ni dari KK... Sape ad pengalaman tlg share ye... TQ #pleasehelp #firstmom

KEPUTIHAN 29 MGGU
7 Các câu trả lời

saya pernah guna baru2 ni .. sumbat dalam miss v kita , pastikan tangan bersih sebelum sumbat dan elakkan bersama lepas sumbat ubat ni .. saya pkai malam esuk pagi nk mndi tuu memang banyak keluar , 5 hari mcm tu saya pakai ubat nii , sekarang dah kurang sangat2 keputihan berbanding sebelum ni .. and doc pon dah suruh stop sbb keputihan dah kurang

10mo trước

doc bg sy 1 je... semua guna ok baru sy yakin nk guna... thanks ye

Saya pakai ni dua kali, masa first sebab rasa gatal, kali kedua detect gbs positive, so dr bagi lagi. Pakai ni memang hilang rasa gatal, bau dan warna. Make sure pakai sebelum nak masuk tidur 👍🏻 btw saya pun first time mom, dr bagi sebab tanak anak dijangkiti semasa lahir. Banyakkan membaca juga untuk ibu mengandung dan anak 🫶🏻

saya pernah guna ubat ni.dr bagi sumbat...nanti sumbat di miss v ya..dan jgn bersama lagi ya..ubat ni ok xbahaya.apa dr bagi ada sebab dia..insyaallah sy pkai sekali haritu

10mo trước

sis mkn yogurt plain,krgkan manis..buat sitzh bath

keputihan teruk jadi mcm mn sis? sy sebelum pregnant takda dh pregnant ni br ada tapi tak banyak setompok 2 begitu

10mo trước

agk putih pekat... and ad bau... sy pn mcm sis... time prgnant truk... sblm ni x... kdg clour kuning

kalau dokter bagi cnfirm xbahaya. Sy anak dah 4 Lau kputihan je nurse bagi

saya pun dapat ubat ni dekat kk. So far okay la untuk keputihan

10mo trước

ok sis... thanks feedback... baru yakin nk guna

Klau tk pkai ubat ni tu yg bahaya, fungal infection sgt bhaya

10mo trước

Takde kene mngene sis. Buat apaa Dr nak prescribe kalau ubat tu brisiko, setiap ubat ada kategori untuk ibu hamil,. Nak jadi mak, kena baca websites/rujuk tempat yg betul. Jgn dengar2 cerita org