Tapai Pulut

Hye mommies. Nak tanya pendapat. Boleh ke makan tapai pulut? Sy dah 32 weeks dah. Dari awal preggy tahan je diri dari makan tapai pulut. Teringinnya ?

18 Các câu trả lời

Kalau teringin makan lah sikit , berpada pada . Apa makanan semua boleh makan cuma berpada

Sy mkn tapai pulut dgn susu cair..Alhamdulillah bby sht n sy dh slmt melahirkannya..🤗

Blh je sis.. Saya ada makan. Tpi bkn kuantiti yg byk.. Ckit je.. Jgn x rasa hehe..

Boleh sis.. cuma jangan makan berlebihan, makan untuk lepas teringn takpa ya 😊

kalau teringin tu.. mkn secubit je la.. sebb tapai tu jenis alkohol juga..

Panas tu. Makan sesudu dua dah la. Buat rasa rasa je

Makan sket je. Jgn byk sgt

bole sis asl sikit je