Just Mom

Hye mommies.. Klo ikowtkan harini da 9w1d tapi tadi scan x nmpak kantung then bleeding teruk sgt dan perut sakit sangat2 sampai tak senang duduk saya.. Sepatutnya saya repeat scan 22/7..Pergi hospital doctor sahkan saya keguguran.. Doakan saya kuat mklomlah anak frst nie x de pglmn sgt.. Time to berpantang ?

2 Các câu trả lời

Sabar ya...saya sedang berpantang selepas d&c semalam,janin saya hanya setakat 8 mggu lepas tu tkda heartbeat....semoga ada rezeki lain buat kita semua

5y trước

In shaa allah.. 😊

Takziah sis.kuatkan semangat. InnShaAllah ada rezeki nanti. Amiinn

5y trước

In shaa allah tq sis 😊