How

Hye mommies i nk tnye nie ape and how untk hilang kan bende nie kedua belah paha ank i ad hurm

How
6 Các câu trả lời

Birth mark tu kan.. Anak dara sy pon ada. Masa baru lahir color merah lama2 tukar color gelap sikit. Mark dia lg besar dr lengan smpi ke dada. Then kat tgh2 dahi. Cuma yg dekat dahi tu kalau time dia kepanasan baru tukar jadi color merah, kalau x mmg org x perasan. Macam otromen pulak. Birth mark ni tak ada apa yg perlu dirisaukan just pantau if mark tu makin membesar then u shud see ur doctor.

macam saya ada jugak macam ni tapi kat muke tgn ngan dada.. keturunan rasa nye kalo ada mcm ni

sy smpai bsr ade..dkt bwah plipat kaki..act mmg kturunan..ikut ayh..nsib la x jd kt muka..huhu

5y trước

haah mcm birth mark cmtu la kn..sy ada ni dgn tnda lhir wrna ptih dkt bwah plipat kaki..dh tua2 ni lg nmpk realm.nsb kt blakang x nmpk..

Sama macam baby i, dah la babygirl. 😅 macam warna daki macam tu

5y trước

😓😥 tu la... Mummy pun da x tau nak buat macam mana.

Baby girl sy pun ada. Tp tak byk.

Smoga smuaanya dipmudhkn sis